SOFTWARE VOOR DE TOEKOMST. MET NAV365 COMMERCE GEVEN WE EEN NIEUWE DIMENSIE AAN TRADITIONELE ERP. BEDRIJVEN VAN VANDAAG MOETEN SNEL EN FLEXIBEL KUNNEN INSPELEN OP STEEDS VERANDERENDE MARKTSITUATIES. KIES DAAROM VOOR EEN OPLOSSING DIE MEE EVOLUEERT MET UW ONDERNEMING.

NAV365 IS HET LAATSTE ERP-PAKKET DAT U ZAL AANSCHAFFEN.
ONTDEK WAAROM VRAAG EEN DEMO AAN
GEEN MAATWERK. TOCH AANPASBAAR. NAV365 COMMERCE IS SPECIFIEK ONTWORPEN VOOR BEDRIJVEN IN DISTRIBUTIE, GROOTHANDEL EN PRODUCTIE. DANKZIJ EEN RIJKE BASIS AAN INGEBOUWDE FUNCTIONALITEITEN, VERMIJDT U DUUR MAATWERK.

TOCH BEHOUDT U STEEDS NODIGE FLEXIBILITEIT OM ZELF AANPASSINGEN DOOR TE VOEREN. ZONDER AAN DE BASIS TE RAKEN.
ONTDEK ALLE VOORDELEN
IN DE CLOUD

OF ON-PREMISE.
KIES ZELF WAAR U NAV365 GEBRUIKT EN START MET WAT U VANDAAG NODIG HEEFT. ALS UW BEDRIJF GROEIT OF VERANDERT, VOEGT U SIMPELWEG MEER FUNCTIONALITEIT OF EXTRA GEBRUIKERS TOE.

NAV365 IS BOVENDIEN UITERST SNEL INZETBAAR. ZO VERDIENT U UW INVESTERING METEEN TERUG.

KIES DE EDITIE DIE BIJ U PAST:
STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE
Slide WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? BEN JE GEBETEN DOOR TECHNOLOGIE? GA JE GRAAG NIEUWE UITDAGINGEN AAN? WIL JE SAMENWERKEN MET EEN TEAM VAN PROFESSIONALS?

BIJ ABECON IS ALTIJD PLAATS VOOR GEMOTIVEERDE TALENTEN!
BEKIJK ONZE VACATURES Abecon België - NAV365 Commerce

U HAALT ER DIRECT VOORDEEL UIT.

NAV365 is de standaardoplossing voor distributie-, groothandel- en productiegeoriënteerde bedrijven. De oplossing levert dan ook de diepere en meer geavanceerde functionaliteiten die uw gebruikers verwachten.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector en een sterk uitgebouwde user community, zorgen wij voor de invulling van de meest specifieke gebruikersbehoeften.

En hierbij verdient de aandacht voor eenvoud steeds de hoogste prioriteit.

Houd uw voorraad onder controle

In groothandel en distributie verwachten klanten een hoog serviceniveau. Maar in een wereld van slinkende marges is het zaak om de voorraad goed onder controle te houden. NAV365 Commerce geeft u direct inzicht in het voorraadverloop, waarschuwt u over traag roterende voorraden, het niveau van het bestelpunt, etc…

Dankzij de Artikel-Cockpit houdt u permanent de vinger aan de pols wanneer het om optimale voorraden gaat.

Beter en slimmer inkopen

Net zoals andere ERP-systemen maakt ook NAV365 Commerce gebruik van een inkoopvoorstel voor de berekening van de behoeften. NAV365 Commerce gaat hierin echter verder.

Vanuit onze Inkoop-Cockpit krijgt u niet alleen zicht op wat er besteld moet worden, maar wordt u tevens geadviseerd over het minimum (franco) orderbedrag. Ook kan u offertes aanvragen bij leveranciers en deze onderling vergelijken. De NAV365 Commerce reserveringsystematiek maakt het altijd mogelijk om op een optimale manier artikelen toe te kennen aan verkooporders. Eventuele wijzigingen in het leveringsproces worden direct gecommuniceerd naar het verkoopteam.

Meer en gemakkelijker verkopen

NAV365 Commerce biedt aan de verkoopdienst de nodige tools om op een efficiënte manier te verkopen. Met meerdere prijs- en kortingsgroepen, korting over korting, kortingen over het totaal, … kan u de meest diverse combinaties maken om de juiste prijs aan uw klant te bieden. Met NAV365 Commerce houdt u ook het verkoopproces van offerte tot en met factuur volledig onder controle. Dankzij het flexibele systeem van “process flows” kan u het proces aanpassen volgens uw eigen werkwijze. U bepaalt zelf de facturatiewijze en -frequentie via de facturatierun functionaliteit.

En met de Klantencockpit krijgt u een grafische weergave van de performantie-indicatoren die u belangrijk vindt.

Magazijnprocessen beter stroomlijnen

Met NAV365 Commerce optimaliseert u de magazijnen en de processen die hierop inspelen. Snelheid en accurate afhandeling van magazijntransacties staan hierbij centraal. Diverse verzamel- en verzendmogelijkheden geven de flexibiliteit die u zoekt voor het optimaal bedienen van uw klanten. Verpakken in colli’s, stickeren, scannen, cross-docking, werken met expediteurs en transporteurs, … het is allemaal mogelijk binnen de NAV365 Commerce modules.

En wenst u één centrale logistieke afhandeling voor de diverse fiscale entiteiten binnen uw bedrijvengroep? Dat kan! Wij behandelen dit netjes met onze Multi-Finance/Single Logistics module.

E-alles en E-iedereen

NAV365 Commerce communiceert met alles en iedereen. Beschikt u over apparaten of andere systemen waarmee informatie moet uitgewisseld worden? Is uw magazijn geautomatiseerd met robots of scanners? Wenst u informatie te delen met uw klanten, leveranciers of andere relaties? Geen probleem!

Dankzij de ingebouwde Connectivity Layer communiceert NAV365 Commerce met zo goed als elke partij op basis van XML, tekst of csv-berichten. Alles wordt eenvoudig aangestuurd met parameters, niet met extra maatwerk. NAV365 Commerce maakt ERP tot een open systeem dat communicatie met de andere spelers in de supply chain mogelijk maakt.

KIES DE EDITIE DIE BIJ U PAST.

NAV365 Commerce is specifiek ontworpen voor bedrijven die actief zijn in distributie, groothandel en productie. De oplossing is beschikbaar voor zowel gebruik in de cloud als op uw eigen servers.

Start met de editie die u vandaag nodig hebt. Wanneer uw bedrijf groeit of verandert, kan NAV365 worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit of extra gebruikers. Ook overstappen van de ene naar de andere versie is steeds mogelijk.

ONTDEK WAAROM ONZE KLANTEN VOOR NAV365 KOZEN:

GEÏNTERESSEERD IN NAV365?

Laat uw gegevens hier achter. Een Abecon-medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samen bekijken we welke editie NAV365 perfect beantwoordt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

In een demo gaan we meer in detail op concrete functionaliteiten, mogelijkheden en voordelen.

Wij laten u graag zien wat NAV365 kan betekenen voor uw onderneming!

    In welke editie bent u geïnteresseerd?
    STANDARD (€125)PROFESSIONAL (€250)ENTERPRISE (€350)

    Ik wil graag een demo.

    Share This