KIES VOOR EEN SNELLE EN SOEPELE OVERGANG NAAR MICROSOFT DYNAMICS NAV 2016

Microsoft Dynamics NAV 2016 - Upgrade Factory
In de laatste nieuwe versie van de bedrijfsapplicatie Microsoft Dynamics NAV 2016 is de nieuwe ‘mobile-first, cloud-first’-strategie in detail uitgewerkt. Hiermee zijn gebruikers niet meer gebonden aan één apparaat, één plek of één programma. En zo krijgt de productiviteit in uw organisatie een krachtige, nieuwe impuls. Een verbeterde gebruikerservaring op desktops, tablets én telefoons is slechts één van de vele voordelen ten opzichte van de oudere versies.

Nieuwe functies en verbeteringen

  1. Verbeterde integratie van e-services zodat klanten en partners gemakkelijker toegang tot gegevens krijgen;
  2. Volwaardige integratie met het cloud-platform Azure: zo is uw bedrijfssysteem overal bereikbaar;
  3. Workflows: meer mogelijkheden voor het automatiseren van specifieke werkprocessen en daardoor ook direct inzicht in uit te voeren werkzaamheden en bottlenecks;
  4. Betere mogelijkheden voor het scannen, importeren en beheren van documenten;
  5. Integratie met Office 365;
  6. Een rechtstreekse link met rapportagetool Power BI en analyses waarop u proactief kunt sturen;
  7. Naadloze aansluiting op Dynamics CRM Online;
  8. Naast de tablet client nu ook een phone client die toegang geeft tot uw belangrijkste gegevens;
  9. e-Everything: electronic invoicing, Optical Character Recognition (OCR) en de mogelijkheid dat derde partijen hun eigen databronnen toevoegen (zoals opzoeken van de wisselkoers);
  10. Nieuwe functionaliteit voor o.a. cash management, kostprijsbeheer en cashflow analyses.

Upgrade Factory
Wilt u al deze voordelen snel en kosteneffectief benutten? Maak dan gebruik van onze Microsoft Dynamics Upgrade Factory. Daarmee beschikt u over de nieuwste software, via een beproefde aanpak die het beslag op uw tijd en budget reduceert. En regelt u naadloze integratie van de upgradeversie met de add-ons en andere applicaties die uw organisatie gebruikt. We hebben al vele upgrades uitgevoerd en beschikken door onze nauwe samenwerking met Microsoft over alle benodigde methodologieën, upgrade tools, richtlijnen en templates. Ook profiteert u van de ruime ervaring van onze gecertificeerde consultants met complexe upgrades en hun kennis van ‘best practices’. Ook voor de meest uitgebreide systemen.

Ons aanbod
Middels een Quickscan van circa twee dagen brengen wij de impact van een migratie naar Microsoft Dynamics NAV 2016 voor u in kaart. Hierbij wordt zowel gekeken naar de belangrijkste verbeterpunten voor uw organisatie alsmede een kostenindicatie van deze Upgrade. Mocht u besluiten om op basis van dit onderzoek opdracht te geven voor het Upgrade traject dan zullen wij 50% van de kosten van de Quickscan voor onze rekening nemen!

KLAAR VOOR EEN UPGRADE? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN QUICKSCAN AAN!

*

*

*

*

*

Share This