BELVEN BENUT NAV365 COMMERCE OM TE OPTIMALISEREN EN INNOVEREN

BELVEN BENUT NAV365 COMMERCE OM TE OPTIMALISEREN EN INNOVEREN

BELVEN BENUT NAV365 COMMERCE OM TE OPTIMALISEREN EN INNOVEREN

Familiebedrijf Belven kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring als producent van hoogtechnische afsluitkranen in een verscheidenheid aan afmetingen en materialen. Naast een hoog kwaliteitsniveau onderscheidt Belven zich door klantgerichtheid en service. “Om nog korter op de bal te kunnen spelen en internationaal door te kunnen groeien in onze niche, hebben we extra flexibiliteit in onze processen ingebouwd met behulp van NAV365 Commerce.”

De producten van Belven voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, en worden wereldwijd gebruikt in pijpleidingen, waterzuiveringsinstallaties, verwarmingen, airconditioning en industriële toepassingen. “In een competitieve markt willen we onze klanten maximale toegevoegde waarde bieden. Dit doen we onder andere door innovatie, betrokkenheid en een open dialoog”, vertelt IT-manager Joeri van Deuren. In 2014 heeft de onderneming zich versterkt in alle functies die essentieel zijn voor een groeiend bedrijf. Daarbij zijn zowel de bedrijfsprocessen als het ondersteunende IT-systeem geoptimaliseerd. “NAV365 Commerce stelt ons in staat om de verbinding met onze klanten, leveranciers en partners te versterken en om verder te evolueren.”

Deze geïntegreerde bedrijfsoplossing maakt de totale informatiestroom helder. Van inkoop en voorraden tot kostprijzen en marges. Waar we vroeger onze uiterste best deden om onze beloften waar te maken, kunnen we ze nu steevast nakomen.

Joeri van Deuren

IT Manager, Belven

EDMAC EUROPE ONDERSTEUNT GROEIAMBITIES MET NAV365 COMMERCE

EDMAC EUROPE ONDERSTEUNT GROEIAMBITIES MET NAV365 COMMERCE

EDMAC EUROPE ONDERSTEUNT GROEIAMBITIES MET NAV365 COMMERCE

Edmac Europe levert vervangende onderdelen voor alle merken en modellen schroef-, centrifugaal- en zuigercompressoren. Het assortiment omvat bijvoorbeeld schroefblokken, wisselstukken en accessoires, maar ook compressoroliën, filters en service kits. Naast een up-to-date assortiment en een grote voorraad artikelen onderscheidt Edmac zich door een excellente klantenservice en een logistiek team van wereldklasse. Ook de integrale automatisering op basis van NAV365 Commerce heeft bijgedragen aan de gestage groei die de onderneming sinds de oprichting in 2011 doormaakt.

Operations Manager Philip Bourgeois vertelt dat Edmac weloverwogen keuzes gemaakt heeft om meteen bij de start op een zo efficiënt mogelijke IT-omgeving te kunnen steunen. “Met NAV365 Commerce, dat destijds nog Abecon Evergreen heette, hebben we gekozen voor één geïntegreerde omgeving waarin alle bedrijfsprocessen en informatiestromen samenkomen. Alle afdelingen hebben toegang tot en beschikken over dezelfde basisgegevens: verkoop, inkoop, operations, het magazijn en de logistiek. Dit maakt productief samenwerken eenvoudig en houdt een groeiend bedrijf beheersbaar.”

Een groot voordeel van NAV365 Commerce is de korte implementatietijd. Voor onze branche is alle functionaliteit standaard aanwezig binnen het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde platform.

Philip Bourgeois

Operations Manager, Edmac Europe

PARTNER SAFETY CARE BOUWT VERDER AAN KWALITEIT MET INTEGRAAL IT-PLATFORM

PARTNER SAFETY CARE BOUWT VERDER AAN KWALITEIT MET INTEGRAAL IT-PLATFORM

PARTNER SAFETY CARE BOUWT VERDER AAN KWALITEIT MET INTEGRAAL IT-PLATFORM

Naast een totaalgamma persoonlijke beschermingsmiddelen legt Partner Safety 30 jaar kennis en ervaring in de schaal om zijn klanten optimaal van dienst te zijn. Dit vertaalt zich in vooruitstrevend voorraadbeheer, vlotte logistiek en klantgerichte service. “We willen meer betekenen dan snelle levering van een doos of pallet goederen. Om ons in een sterk competitieve markt te blijven onderscheiden, zijn we op zoek gegaan naar een eigentijds IT-platform dat alle bedrijfsprocessen integraal kan aansturen. Dit hebben we gevonden in NAV365 Commerce.”

Partner Safety produceert en levert bedrijfskleding, schoeisel, gehoorbescherming en andere artikelen ter bescherming van vitale lichaamsdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), met bijna 50.000 producten van alle grote merken. Professionele medewerkers en gestroomlijnde logistiek zorgen dat de producten snel en (kosten)efficiënt bij de klant komen. Sinds mei 2015 steunt de onderneming voor de bedrijfsautomatisering op NAV365 Commerce. Hiermee is volgens Steven Boets, zaakvoerder bij Partner Safety, de deur geopend naar veel nieuwe functies en mogelijkheden.

We willen meer betekenen dan snelle levering van een doos of pallet goederen. Om ons in een sterk competitieve markt te blijven onderscheiden, zochten we een eigentijds IT-platform dat alle bedrijfsprocessen integraal kon aansturen.

Steven Boets

Zaakvoerder, Partner Safety Care

ZEELAND SUPPLY ZET KLANTGERICHTHEID KRACHT BIJ MET NAV365 COMMERCE

ZEELAND SUPPLY ZET KLANTGERICHTHEID KRACHT BIJ MET NAV365 COMMERCE

ZEELAND SUPPLY ZET KLANTGERICHTHEID KRACHT BIJ MET NAV365 COMMERCE

Zeeland Supply Industrial Stores levert al sinds 1977 persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en andere artikelen waarmee mensen veilig kunnen werken. Een sterke interne organisatie en gestroomlijnde logistiek zorgen ervoor dat deze producten snel en (kosten)efficiënt bij de klant komen. “Door de inzet van persoonlijke bestelsites en een persoonsgebonden bestel- en beheersysteem kunnen we klanten service op maat bieden. NAV365 Commerce – als opvolger van Abecon Evergreen – helpt ons om alle bedrijfsprocessen klantgericht aan te sturen.”

“Klanten waarderen het dat we een altijd bereikbare one-stop-shop zijn, met korte lijnen en excellente service”, vertelt Paul de Schrijver, directeur van de Zeeland Supply Groep. Het Abecon Evergreen concept bleek goed aan te sluiten bij
deze aanpak: snel inzetbare en vooral flexibele standaardsoftware die onze complete bedrijfsautomatisering ondersteunt. “Zo kregen we op abonnementsbasis de beschikking over alle benodigde functionaliteit voor de PBM-branche. Toen eind 2013 een nog krachtigere oplossing van dit platform werd aangekondigd onder de naam NAV365 Commerce, besloten we om direct over te stappen.”

Door de inzet van een persoonsgebonden bestel- en beheer-systeem kunnen we klanten service op maat bieden. NAV365 helpt ons om alle bedrijfsprocessen klantgericht aan te sturen.

Paul de Schrijver

Directeur, Zeeland Supply Groep

HOGERE VOORRAADBESCHIKBAARHEID BIJ TRITAL SAFETY DANKZIJ NAV365 COMMERCE EN SLIM4

HOGERE VOORRAADBESCHIKBAARHEID BIJ TRITAL SAFETY DANKZIJ NAV365 COMMERCE EN SLIM4

HOGERE VOORRAADBESCHIKBAARHEID DANKZIJ NAV365 COMMERCE EN SLIM4

Trital Safety is een van de grotere aanbieders in de Nederlandse markt van veiligheid voor de offshore en petrochemie en persoonlijke lasveiligheid. Een no-nonsense bedrijf, met ‘afspraak is afspraak’ als kristalhelder motto. Om klanten snel en op maat te kunnen bedienen, steunt de onderneming op de Abecon NAV365 Commerce (voorheen Evergreen) bedrijfssoftware en voorraad-beheermodule Slim4. “Dit platform vormt een sterke toekomstbasis. In het eerste jaar na de implementatie hebben we gemerkt dat we hier steeds blijer van worden.”

“We hebben ontzettend veel mogelijkheden gecreëerd door onze bedrijfsapplicatie te vervangen door Abecon NAV365 Commerce”, vertelt Dick Groenhuyzen, hoofd automatisering bij Trital. “Voor de bedrijfsautomatisering wilden we alleen het beste van het beste. Zo zijn we terechtgekomen bij Abecon en dit op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde softwareplatform. Hiermee kunnen we onze hele bedrijfsorganisatie beheren, van de financiële, inkoop-, voorraad-, logistieke en handelsadministratie tot de klantcontacten. De logistieke processen hebben we extra versterkt met de Slim4 voorraadmanagement- en planningsmodule.”

Dick Groenhuyzen

Hoofd Automatisering, Trital Safety

Door onze bedrijfssoftware te vervangen door NAV365 Commerce hebben we ontzettend veel mogelijkheden gecreëerd. We zijn erg blij met deze sterke basis voor de toekomst. (meer…)

OLDELFT ULTRASOUND STEUNT BIJ BAANBREKENDE INNOVATIES OP MICROSOFT DYNAMICS NAV

OLDELFT ULTRASOUND STEUNT BIJ BAANBREKENDE INNOVATIES OP MICROSOFT DYNAMICS NAV

OLDELFT ULTRASOUND STEUNT BIJ BAANBREKENDE INNOVATIES OP MICROSOFT DYNAMICS NAV

Oldelft Ultrasound, een internationaal gerenommeerde Nederlandse onderneming voor medische diagnostiek, maakt naar volle tevredenheid gebruik van Microsoft Dynamics NAV. “Het succes van ons bedrijf steunt op betrokken, creatieve professionals die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel en het vermogen hebben om ideeën en informatie over te brengen. Hierin worden ze onder andere gefaciliteerd door een modern informatiesysteem dat soepel met onze internationale ambities meegroeit.”

Oldelft Ultrasound ontwikkelt en produceert speciale ultrasound sondes ofwel transducenten voor medische toepassingen. Deze worden onder andere als kerncomponenten ingezet door mondiale OEM-fabrikanten die complete ultrasound systemen aan ziekenhuizen en andere medische instellingen leveren. Oldelft is gespecialiseerd in de miniaturisatie van sondes, voornamelijk voor de diagnose van cardiovasculaire aandoeningen, en vooral bekend van zijn Trans Esophageal Echocardiography ofwel TEE-sondes. “In deze nichemarkt is Oldelft een van de belangrijkste spelers”, aldus controller Frans Hogervorst.

Voor onze bedrijfsvoering zijn de voorraad- en projectadministratie van groot belang. Microsoft Dynamics NAV biedt hier krachtige hulpmiddelen voor.

Frans Hogervorst

Controller, Oldelft Ultrasound