WERKEN BIJ ABECON BELGIË

Abecon | NAV365 Commerce

Senior developer

Senior developers hebben minimaal 3 jaar ervaring in Microsoft Dynamics NAV, en kennen naast C/AL ook de nieuwe technologische wijzigingen die Microsoft binnen Dynamics NAV heeft doorgevoerd.

Binnen het ontwikkelteam van NAV365 help je mee om de oplossing nog meer toe te spitsen op de vereisten van de evoluerende markt.

Je staat aan de zijde van onze Functionele consultants en vertaalt de klantenwensen naar oplossingen binnen Dynamics NAV.

Waarom werken bij Abecon?

In ons bedrijf kan iedere gedreven specialist zijn of haar aspiraties invullen. Wij werken aan belangrijke aandachtspunten voor bedrijven zoals bedrijfsautomatisering, business intelligence, systeem- en ketenintegratie, mobiele oplossingen, e-commerce en internetoplossingen zoals portals. In projecten werk je samen met zeer ervaren specialisten en consultants, jonge talenten en een managementteam dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Stuk voor stuk mensen die eigenschappen delen als enthousiasme, kwaliteitsgerichtheid en een ‘doen wat je belooft’-mentaliteit. Daarnaast voeren bij Abecon collegialiteit, initiatief en professionaliteit de boventoon. We hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en aan een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Wat kan je verwachten?

  • Interessante projecten bij middelgrote bedrijven
  • Focus op specifieke branches en Microsoft-technologie
  • Een dynamische omgeving die gericht is op kennisopbouw en -deling
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Een prettige, collegiale werkomgeving
  • Collega’s met passie voor hun vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

VACATURES

SENIOR CONSULTANT

 

Naast een diepgaande praktijkkennis van de bedrijfsprocessen, zijn communicatie en analytisch denkvermogen je belangrijkste kwaliteiten en ben je een team player van het hoogste niveau.

meer info

JUNIOR DEVELOPER(S)

Pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende specialist in het Microsoft Dynamics vakgebied? Als junior ontwikkelaar krijg je alle kansen om je potentieel te realiseren en te verhogen.

meer info

Share This