WERKEN BIJ ABECON BELGIË

Abecon | NAV365 Commerce

Senior consultant

De senior consultant heeft minimaal 3 jaar ervaring in begeleiding van klanten bij de implementatie van nieuwe bedrijfsprocessen. Je kennis ligt voornamelijk in warehouse management, productie en service-management.

Naast een diepgaande praktijkkennis van de bedrijfsprocessen, zijn communicatie en analytisch denkvermogen je belangrijkste kwaliteiten Je bent een team-player van het hoogste niveau.

Kennis van Agile en Scrum strekken tot aanbeveling.

Waarom werken bij Abecon?

In ons bedrijf kan iedere gedreven specialist zijn of haar aspiraties invullen. Wij werken aan belangrijke aandachtspunten voor bedrijven zoals bedrijfsautomatisering, business intelligence, systeem- en ketenintegratie, mobiele oplossingen, e-commerce en internetoplossingen zoals portals. In projecten werk je samen met zeer ervaren specialisten en consultants, jonge talenten en een managementteam dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Stuk voor stuk mensen die eigenschappen delen als enthousiasme, kwaliteitsgerichtheid en een ‘doen wat je belooft’-mentaliteit. Daarnaast voeren bij Abecon collegialiteit, initiatief en professionaliteit de boventoon. We hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en aan een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Wat kan je verwachten?

  • Interessante projecten bij middelgrote bedrijven
  • Focus op specifieke branches en Microsoft-technologie
  • Een dynamische omgeving die gericht is op kennisopbouw en -deling
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Een prettige, collegiale werkomgeving
  • Collega’s met passie voor hun vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

VACATURES

SENIOR DEVELOPER

Binnen het ontwikkelteam van NAV365 help je mee om Microsoft Dynamics NAV nog meer toe te spitsen op de vereisten van de evoluerende markt.

meer info

JUNIOR DEVELOPER(S)
 

Pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende specialist in het Microsoft Dynamics vakgebied? Als junior ontwikkelaar krijg je alle kansen om je potentieel te realiseren en te verhogen.

meer info

Share This