ZEELAND SUPPLY ZET KLANTGERICHTHEID KRACHT BIJ MET NAV365 COMMERCE

Zeeland Supply Industrial Stores levert al sinds 1977 persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en andere artikelen waarmee mensen veilig kunnen werken. Een sterke interne organisatie en gestroomlijnde logistiek zorgen ervoor dat deze producten snel en (kosten)efficiënt bij de klant komen. “Door de inzet van persoonlijke bestelsites en een persoonsgebonden bestel- en beheersysteem kunnen we klanten service op maat bieden. NAV365 Commerce – als opvolger van Abecon Evergreen – helpt ons om alle bedrijfsprocessen klantgericht aan te sturen.”

“Klanten waarderen het dat we een altijd bereikbare one-stop-shop zijn, met korte lijnen en excellente service”, vertelt Paul de Schrijver, directeur van de Zeeland Supply Groep. Het Abecon Evergreen concept bleek goed aan te sluiten bij
deze aanpak: snel inzetbare en vooral flexibele standaardsoftware die onze complete bedrijfsautomatisering ondersteunt. “Zo kregen we op abonnementsbasis de beschikking over alle benodigde functionaliteit voor de PBM-branche. Toen eind 2013 een nog krachtigere oplossing van dit platform werd aangekondigd onder de naam NAV365 Commerce, besloten we om direct over te stappen.”

Door de inzet van een persoonsgebonden bestel- en beheer-systeem kunnen we klanten service op maat bieden. NAV365 helpt ons om alle bedrijfsprocessen klantgericht aan te sturen.

Paul de Schrijver

Directeur, Zeeland Supply Groep

Share This