HOGERE VOORRAADBESCHIKBAARHEID DANKZIJ NAV365 COMMERCE EN SLIM4

Trital Safety is een van de grotere aanbieders in de Nederlandse markt van veiligheid voor de offshore en petrochemie en persoonlijke lasveiligheid. Een no-nonsense bedrijf, met ‘afspraak is afspraak’ als kristalhelder motto. Om klanten snel en op maat te kunnen bedienen, steunt de onderneming op de Abecon NAV365 Commerce (voorheen Evergreen) bedrijfssoftware en voorraad-beheermodule Slim4. “Dit platform vormt een sterke toekomstbasis. In het eerste jaar na de implementatie hebben we gemerkt dat we hier steeds blijer van worden.”

“We hebben ontzettend veel mogelijkheden gecreëerd door onze bedrijfsapplicatie te vervangen door Abecon NAV365 Commerce”, vertelt Dick Groenhuyzen, hoofd automatisering bij Trital. “Voor de bedrijfsautomatisering wilden we alleen het beste van het beste. Zo zijn we terechtgekomen bij Abecon en dit op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde softwareplatform. Hiermee kunnen we onze hele bedrijfsorganisatie beheren, van de financiële, inkoop-, voorraad-, logistieke en handelsadministratie tot de klantcontacten. De logistieke processen hebben we extra versterkt met de Slim4 voorraadmanagement- en planningsmodule.”

Door onze bedrijfssoftware te vervangen door NAV365 Commerce hebben we ontzettend veel mogelijkheden gecreëerd. We zijn erg blij met deze sterke basis voor de toekomst.

Dick Groenhuyzen

Hoofd Automatisering, Trital Safety

Share This