PARTNER SAFETY CARE BOUWT VERDER AAN KWALITEIT MET INTEGRAAL IT-PLATFORM

Naast een totaalgamma persoonlijke beschermingsmiddelen legt Partner Safety 30 jaar kennis en ervaring in de schaal om zijn klanten optimaal van dienst te zijn. Dit vertaalt zich in vooruitstrevend voorraadbeheer, vlotte logistiek en klantgerichte service. “We willen meer betekenen dan snelle levering van een doos of pallet goederen. Om ons in een sterk competitieve markt te blijven onderscheiden, zijn we op zoek gegaan naar een eigentijds IT-platform dat alle bedrijfsprocessen integraal kan aansturen. Dit hebben we gevonden in NAV365 Commerce.”

Partner Safety produceert en levert bedrijfskleding, schoeisel, gehoorbescherming en andere artikelen ter bescherming van vitale lichaamsdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), met bijna 50.000 producten van alle grote merken. Professionele medewerkers en gestroomlijnde logistiek zorgen dat de producten snel en (kosten)efficiënt bij de klant komen. Sinds mei 2015 steunt de onderneming voor de bedrijfsautomatisering op NAV365 Commerce. Hiermee is volgens Steven Boets, zaakvoerder bij Partner Safety, de deur geopend naar veel nieuwe functies en mogelijkheden.

We willen meer betekenen dan snelle levering van een doos of pallet goederen. Om ons in een sterk competitieve markt te blijven onderscheiden, zochten we een eigentijds IT-platform dat alle bedrijfsprocessen integraal kon aansturen.

Steven Boets

Zaakvoerder, Partner Safety Care

Share This