OLDELFT ULTRASOUND STEUNT BIJ BAANBREKENDE INNOVATIES OP MICROSOFT DYNAMICS NAV

Oldelft Ultrasound, een internationaal gerenommeerde Nederlandse onderneming voor medische diagnostiek, maakt naar volle tevredenheid gebruik van Microsoft Dynamics NAV. “Het succes van ons bedrijf steunt op betrokken, creatieve professionals die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel en het vermogen hebben om ideeën en informatie over te brengen. Hierin worden ze onder andere gefaciliteerd door een modern informatiesysteem dat soepel met onze internationale ambities meegroeit.”

Oldelft Ultrasound ontwikkelt en produceert speciale ultrasound sondes ofwel transducenten voor medische toepassingen. Deze worden onder andere als kerncomponenten ingezet door mondiale OEM-fabrikanten die complete ultrasound systemen aan ziekenhuizen en andere medische instellingen leveren. Oldelft is gespecialiseerd in de miniaturisatie van sondes, voornamelijk voor de diagnose van cardiovasculaire aandoeningen, en vooral bekend van zijn Trans Esophageal Echocardiography ofwel TEE-sondes. “In deze nichemarkt is Oldelft een van de belangrijkste spelers”, aldus controller Frans Hogervorst.

Voor onze bedrijfsvoering zijn de voorraad- en projectadministratie van groot belang. Microsoft Dynamics NAV biedt hier krachtige hulpmiddelen voor.

Frans Hogervorst

Controller, Oldelft Ultrasound

Share This