EDMAC EUROPE ONDERSTEUNT GROEIAMBITIES MET NAV365 COMMERCE

Edmac Europe levert vervangende onderdelen voor alle merken en modellen schroef-, centrifugaal- en zuigercompressoren. Het assortiment omvat bijvoorbeeld schroefblokken, wisselstukken en accessoires, maar ook compressoroliën, filters en service kits. Naast een up-to-date assortiment en een grote voorraad artikelen onderscheidt Edmac zich door een excellente klantenservice en een logistiek team van wereldklasse. Ook de integrale automatisering op basis van NAV365 Commerce heeft bijgedragen aan de gestage groei die de onderneming sinds de oprichting in 2011 doormaakt.

Operations Manager Philip Bourgeois vertelt dat Edmac weloverwogen keuzes gemaakt heeft om meteen bij de start op een zo efficiënt mogelijke IT-omgeving te kunnen steunen. “Met NAV365 Commerce, dat destijds nog Abecon Evergreen heette, hebben we gekozen voor één geïntegreerde omgeving waarin alle bedrijfsprocessen en informatiestromen samenkomen. Alle afdelingen hebben toegang tot en beschikken over dezelfde basisgegevens: verkoop, inkoop, operations, het magazijn en de logistiek. Dit maakt productief samenwerken eenvoudig en houdt een groeiend bedrijf beheersbaar.”

Een groot voordeel van NAV365 Commerce is de korte implementatietijd. Voor onze branche is alle functionaliteit standaard aanwezig binnen het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde platform.

Philip Bourgeois

Operations Manager, Edmac Europe

Share This