BELVEN BENUT NAV365 COMMERCE OM TE OPTIMALISEREN EN INNOVEREN

Familiebedrijf Belven kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring als producent van hoogtechnische afsluitkranen in een verscheidenheid aan afmetingen en materialen. Naast een hoog kwaliteitsniveau onderscheidt Belven zich door klantgerichtheid en service. “Om nog korter op de bal te kunnen spelen en internationaal door te kunnen groeien in onze niche, hebben we extra flexibiliteit in onze processen ingebouwd met behulp van NAV365 Commerce.”

De producten van Belven voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, en worden wereldwijd gebruikt in pijpleidingen, waterzuiveringsinstallaties, verwarmingen, airconditioning en industriële toepassingen. “In een competitieve markt willen we onze klanten maximale toegevoegde waarde bieden. Dit doen we onder andere door innovatie, betrokkenheid en een open dialoog”, vertelt IT-manager Joeri van Deuren. In 2014 heeft de onderneming zich versterkt in alle functies die essentieel zijn voor een groeiend bedrijf. Daarbij zijn zowel de bedrijfsprocessen als het ondersteunende IT-systeem geoptimaliseerd. “NAV365 Commerce stelt ons in staat om de verbinding met onze klanten, leveranciers en partners te versterken en om verder te evolueren.”

Deze geïntegreerde bedrijfsoplossing maakt de totale informatiestroom helder. Van inkoop en voorraden tot kostprijzen en marges. Waar we vroeger onze uiterste best deden om onze beloften waar te maken, kunnen we ze nu steevast nakomen.

Joeri van Deuren

IT Manager, Belven

Share This