WERKEN BIJ ABECON BELGIË

Abecon | NAV365 Commerce

Junior developer(s)

Als junior ontwikkelaar krijg je alle kansen om je potentieel te realiseren en te verhogen.

De junior developer die wij zoeken is gepassioneerd door technologie. Je neemt volop initiatief, bent communicatief en voelt je een echte teamspeler. Samen met je teamgenoten bouw je mee aan nieuwe oplossingen die onze ERP-aanbieding verrijken.

Een grondige kennis van T-SQL, .Net, ASP.Net, XML, Webservices, Java Script is een vereiste. Kennis van Microsoft Dynamics NAV C/AL is een groot pluspunt, maar geen must.

Waarom werken bij Abecon?

In ons bedrijf kan iedere gedreven specialist zijn of haar aspiraties invullen. Wij werken aan belangrijke aandachtspunten voor bedrijven zoals bedrijfsautomatisering, business intelligence, systeem- en ketenintegratie, mobiele oplossingen, e-commerce en internetoplossingen zoals portals. In projecten werk je samen met zeer ervaren specialisten en consultants, jonge talenten en een managementteam dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Stuk voor stuk mensen die eigenschappen delen als enthousiasme, kwaliteitsgerichtheid en een ‘doen wat je belooft’-mentaliteit. Daarnaast voeren bij Abecon collegialiteit, initiatief en professionaliteit de boventoon. We hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en aan een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Wat kan je verwachten?

  • Interessante projecten bij middelgrote bedrijven
  • Focus op specifieke branches en Microsoft-technologie
  • Een dynamische omgeving die gericht is op kennisopbouw en -deling
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Een prettige, collegiale werkomgeving
  • Collega’s met passie voor hun vak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

VACATURES

SENIOR DEVELOPER

Binnen het ontwikkelteam van NAV365 help je mee om Microsoft Dynamics NAV nog meer toe te spitsen op de vereisten van de evoluerende markt.

meer info

SENIOR CONSULTANT
Naast een diepgaande praktijkkennis van de bedrijfsprocessen, zijn communicatie en analytisch denkvermogen je belangrijkste kwaliteiten en ben je een team player van het hoogste niveau.

meer info

Share This