KIES DE EDITIE DIE BIJ U PAST

NAV365 Commerce is specifiek ontworpen voor bedrijven die actief zijn in distributie, groothandel en productie. De oplossing is beschikbaar voor zowel gebruik in de cloud als op uw eigen servers.

Start met de editie die u vandaag nodig hebt. Wanneer uw bedrijf groeit of verandert, kan NAV365 worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit of extra gebruikers. Ook overstappen van de ene naar de andere versie is steeds mogelijk.

MEER DAN ALLEEN ERP!

Met NAV365 Commerce geven we een nieuwe dimensie aan het klassieke ERP-systeem.

NAV365 Commerce is waarschijnlijk uw laatste ERP software.  Dankzij het groeipad dat Abecon en NAV365 Commerce u bieden, bent u zeker van de mogelijkheid om de oplossing mee te laten evolueren met de versies die zowel Microsoft als Abecon zullen blijven uitbrengen in de toekomst.

Z

Makkelijk uit te breiden

In de basis is NAV365 Commerce bijzonder rijk aan functionaliteit die specifiek is voor de distributie-, groothandel- en productiegeoriënteerde bedrijven. Zo zal u het overgrote deel van uw eisen en wensen reeds terugvinden in het grote gamma aan mogelijkheden.

Daarnaast is NAV365 Commerce uitbreidbaar met diverse functionaliteiten. De applicatiebeheerder kan deze op een eenvoudige manier aan/uitschakelen via het NAV365 Config Panel. Bijkomende functionaliteiten komen zo direct beschikbaar voor de gebruikers.  En zo blijft uw investering beperkt tot datgene wat u ook effectief gebruikt.

Ons ontwikkelteam voegt op zeer regelmatige basis nieuwe functionaliteit toe aan de oplossing, zodat we uw bedrijf nog optimaler laten werken.

Meer dan alleen functionaliteit

NAV365 Commerce is klaar voor elke medewerker: de functionaliteit en de processen zijn eenvoudig uitgewerkt, waardoor uw medewerkers er snel mee kunnen werken. Flexibiliteit is het uitgangspunt, want de markt wijzigt snel en uw organisatie moet in staat zijn om alle processen aan te passen.

Uw organisatie staat centraal. Wij streven naar verhoging van uw winst en omzet.

Geen maatwerk en toch aanpasbaar

NAV365 Commerce is dé standaardoplossing die traditioneel maatwerk simpelweg vermijdt. Maatwerk is immers duur en beperkt de flexibiliteit van uw onderneming. Toch is NAV365 volledig aanpasbaar voor elke specifieke vereiste.

Met de unieke Customization Layer kan u de NAV365 Commerce oplossing en de processen aanpassen aan uw organisatie, zonder aan de basis te raken. Met de NAV365 Process Flows kan u in bijna ieder functioneel gebied controles, condities en autorisaties inbouwen.

De NAV365 Commerce Vrije Velden zorgen ervoor dat u op zowat elke plaats bijkomende –niet standaard- informatie kan toevoegen aan de oplossing.

Verdien uw investering meteen terug

NAV365 Commerce is sneller inzetbaar dan ieder andere ERP-toepassing. Het systeem kan razendsnel productief ingezet worden waardoor u direct begint met het terugverdienen van uw investering (Time-to-Value).

Profiteer van een vooringericht systeem, afgestemd op uw branche.

ONTDEK WAAROM ONZE KLANTEN VOOR NAV365 KOZEN:

GEÏNTERESSEERD IN NAV365?

Laat uw gegevens hier achter. Een Abecon-medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samen bekijken we welke editie NAV365 perfect beantwoordt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

In een demo gaan we meer in detail op concrete functionaliteiten, mogelijkheden en voordelen.

Wij laten u graag zien wat NAV365 kan betekenen voor uw onderneming!

In welke editie bent u geïnteresseerd?
STANDARD (€125)PROFESSIONAL (€250)ENTERPRISE (€350)

Ik wil graag een demo.

Share This