Abecon Groep is wederom opgenomen in de Microsoft Dynamics President’s Club, het prestigieuze gezelschap waar slechts vijf procent van de wereldwijde Microsoft Dynamics partners voor wordt uitgenodigd. Dit zijn de partners die uitblinken op aspecten als klanttevredenheid, productontwikkeling en technologische innovatie. Ook is Abecon toegelaten tot de Microsoft Dynamics Inner Circle van best presterende partners. Dit is bekendgemaakt op de Microsoft Worldwide Partner Conference in Washington.

Toegevoegde waarde
“Wij hebben deze hoge partnerstatus al meermalen bereikt, maar zijn er elke keer weer even trots op”, aldus Constant van Limburgh, algemeen directeur van Abecon Groep. “Dit benadrukt naast het kwaliteitsniveau van onze oplossingen en dienstverlening ook de waarde die Microsoft en onze klanten hechten aan het samenwerken met Abecon. Vanzelfsprekend blijven we ons onveranderlijk inzetten voor het realiseren van kostenefficiënte, op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen die bedrijven en instellingen helpen om hun medewerkers effectiever te laten samenwerken en hun klanten nog beter te bedienen.”

Abecon
Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor handels-, productie-, fashion-, retail-, milieu- en recyclingbedrijven, leveranciers in de zorg, opleiders en trainingsinstituten. Abecon is gevestigd in Huizen, Vianen en Melle (België).

Share This