Abecon Groep is opgenomen in de Microsoft Dynamics Inner Circle. Dit betekent dat Abecon tot de elitegroep van meest strategische Microsoft Dynamics-partners uit
de hele wereld mag worden gerekend. “We streven altijd naar het hoogste kwaliteitsniveau. Dit vertaalt zich in duurzame klantrelaties en nu ook in deze erkenning door Microsoft. Vanzelfsprekend zijn we hier ontzettend trots op”, aldus Constant van Limburgh, algemeen directeur van Abecon.”

Passende standaardoplossingen
Abecon ontwikkelt al sinds 1979 praktische IT-oplossingen die organisaties in staat stellen om effectiever en efficiënter te werken. Daarbij onderscheidt de onderneming zich onder andere door gedegen kennis van het Microsoft-platform en een breed portfolio van op Microsoft-technologie gebaseerde brancheoplossingen. “Onze branchefocus en Microsoft-expertise stellen ons in staat om klanten van passende standaardoplossingen te voorzien. Hiermee kunnen zij gemakkelijk inspelen op de nieuwe uitdagingen in hun markt en op veranderende klantbehoeften. Het Inner Circle lidmaatschap benadrukt naast onze sterke relatie met Microsoft ook de prestatieverbeteringen die voor klanten weten te realiseren met Microsoft Dynamics technologie.”

Abecon
Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor handels-, productie-, fashion-, retail-, milieu- en recyclingbedrijven, leveranciers in de zorg, opleiders en trainingsinstituten. Abecon is gevestigd in Huizen, Vianen en Melle (België).

Share This